Lunabella Travel

Луна Бела Травел е основана во 2021 година. Со локација во Охрид, центарот на туризмот во Република Северна Македонија, на дланка Ви нуди разновидни понуди во целиот Свет.

Во екот на светската пандемија и глобалните проблеми, ние се одлучивме на голем чекор , со желба туризмот повторно да заживее. Од самиот почеток, Ви нудиме квалитет и гаранција , и потполно уживање !
Ваша работа е само да понесете со Вас се што Ви е потребно, останатото ќе го организираме ние !
Со почит,
Тимот на Луна Бела Травел
Тука сме за Вас!
понеделник - сабота 09:00 - 17:00