Вила Сара – Будва

Во срцето на Јадранскиот брег на Црна Гора ве чека Будва – бисерот на ривиерата, со долга песочна плажа, а посебно позната по ноќниот живот со многу диска, кафичи, ресторани кој вашиот одмор ќе го направат незаборавен.

Прочитај повеќе

Вила Ива – Будва

Будва претставува најатрактивното место на јадранскиот брег кој преку година има околу 14000 жители. Сето ова драстично се менува за време на летото кога огромен број туристи доаѓаат овде за да уживаат во својот годишен одмор.

Прочитај повеќе

Вила Јулија – Будва

Вила Јулија е лоцирана во центарот на Будва (во близина на бензинската пумпа ЕКО), на 5 мин. пешачење до Словенска плажа и на 10 мин. пешачење до стариот град на Будва.

Прочитај повеќе

Вила Ксениа – Будва

ВИЛА КСЕНИА – се наоѓа на 10 метри од Јадранска магистрала во централниот дел од Будва. Има одлична локација и од плажа е некаде на околу 130 метри.

Прочитај повеќе