Вила Сала - Ксамил

Вила Сала лоцирана во Ксамил се наоѓа на 400м од плажа, до плажа има 7мин пешачење. Собите се лоцирани на приземје, први и втор спрат.

Прочитај повеќе

Вила Христо - Ксамил

Вила Христо се наоѓа на само 60 метри од прекрасната плажа Bella Vista и на околу 150 метри од центарот на градот.

Прочитај повеќе

Вила Бушати – Ксамил

Вилата Бушати е реновирана пред три години. Има дво креветни, тро креветни, тро креветни со помошен лежај (фотелја на отворање), и студиа со 4 кревети (се наоѓаат на високо приземје и цената им е иста како и 1/3+1 студиата).

Прочитај повеќе

Вила Алекс - Ксамил

Вила Алекс се наоѓа на само 50 метри од прекрасната плажа Bella Vista и на околу 150 метри од центарот на Ксамил.

Прочитај повеќе

Вила Велај – Ксамил

Вила Велај лоцирана во Ксамил се наоѓа на 400м од плажа, до плажа има 7мин пешачење, располага со двор со тревна површина и градина.

Прочитај повеќе